10 Μαΐ 2011

Καλοκαιρινός στολισμός -διακόσμηση της τάξης

Σήμερα κατάφερα και τελείωσα τις πρώτες καλοκαιρινές κατασκευές(βάρκες, αστερίες, δελφίνια,γλάροι), για φέτος το καλοκαίρι που θα στολίσουν το ένα από τα πέντε παράθυρα που έχει το νηπιαγωγείο μας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, έχει πολύ δουλειά ακόμη..!
Παρακάτω βλέπουμε τις φιγούρες από την εξωτερική πλευρά του παραθύρου, οι οποίες είναι κολλημένες με τσιχλόκολλα.
Πάρτε τα πατρόν για την καλοκαιρινή διακόσμηση της δική σας τάξης 
Πατρόν καλοκαιρινων κατασκευών-βάρκα και δελφίνι 
Πατρόν για καλοκαιρινή κατασκευή αστερία.

5 σχόλια:

  1. μπορω να ερθω κι εγω στην ταξη σας κυρια??η μηπως σας πεφτω λιγο μεγαλη...χιχιχιχι...τι ομορφα που περνατε!!!ομορφος ο στολισμος,,,ηρθε η θαλασσα στα παραθυρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική δουλειά! Μπράβο!!!! Μια ιδέα που φέτος ανακάλυψα από συνάδερφο και συντηρεί καταπληκτικά τις κατασκευές από το ξεθώριασμα και το κόλλησε-ξεκόλλησε είναι η πλαστικοποίηση. Υπάρχουν φωτοτυπάδικα που έχουν μεγάλους πλαστικοποιητές. Εγώ πάντως φτιάχνω κατασκευές με μεγαλύτερη διάθεση γνωρίζοντας ότι δεν θα χαλάσουν εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω κοριτσια για τα ομορφα λογια..!
    ΑΛΕΚΑ,και με την πλαστικοποιηση παλι ξεθωριαζει το κανσον! και εγω καμια φορα τα πλαστικοποιω.
    Τα μόνα που δεν ξεθωριαζουν ειναι τα ζωγραφισμενα με τεμπερες. Σου το συνιστω αν θελεις να τα εχεις και για επόμενες χρονιές.Φιλια σε ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΜΜΜ..! ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Code week 2020

  Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κώδικα  με μια σειρά δράσεων έως τις 25 Οκτωβρίου ...