13 Μαΐ 2013

Το δεύτερο βραβείο μου από την Κρίστυ.


 

  Ευχαριστώ πάρα πολύ την Κρίστυ από το ιστολόγιο Χειροποίητες Κατασκευές για το βραβειάκι πού μου χάρισε και της εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα αυτά τα υπέροχα που μας δείχνει..! Πραγματικά, τελευταία ανακαλύπτω αξιόλογα ιστολόγια και έχω την τιμή και την χαρά να λαμβάνω και να δίνω βραβεία.     
  Εφόσον λοιπόν έλαβα αυτό το βραβείο πρέπει  να τηρήσω κάποιους κανόνες, όπως να το δώσω σε ένδεκα blogs της αρεσκείας μου και να πω επίσης ένδεκα πράγματα που αφορούν εμένα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Χαρίζω το βραβείο στα ακόλουθα ιστολόγια που τα βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. 

                                                                                                    1.Creations with love from Lefkothea, 2.Andria's home, 3.Ginger handmade stories, 4.O κήπος με τα χρώματα, 5.Tα νήπια στη χώρα των θαυμάτων, 6.1ο Ολοήμερο Νηπ/γείο Κερατσινίου, 7.Προσχολικά,  
8.ΠΑΙΔΙΟΝ ΤΟΠΟΣ, 9.Παιχνιδοκαμώματα στου Νηπιαγωγείου τα δρώμενα, 10 Tα μικιά μου, arts kindergarten, 11.saligari me kaskol.
  Kαι τώρα έφτασα στο τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι, να πω δηλαδή έντεκα πράγματα για τον εαυτό μου, καθώς σπανίως μιλώ για πράγματα που αφορούν εμένα...! Δειλά δειλά θα ξεκινήσω λοιπόν.

  • Είμαι Νηπιαγωγός, σύζυγος και μαμά ενός γλυκύτατου μωρού 8 μηνών.
  • Ζω σε ένα χωριό της Β. Εύβοιας.
  • Είμαι τραγικά ευαίσθητος άνθρωπος.
  • Ανησυχώ για το μέλλον αυτού του κόσμου.
  • Πιστεύω στην αγάπη και στην ταπείνωση.
  • Θα ονομάσω το μωράκι μου Εφραίμ, για τον φίλο μου Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης. Πιστεύω οτι αυτός θα τον προστατέψει καλύτερα από εμένα..!
  • Δεν αντέχω τους ανθρώπους που σχολιάζουν κι επικρίνουν τους άλλους.
  • Αγαπώ τα ζώα
  • Είμαι "τσαπατσούλα"!
  • Φτιάχνω απαίσια φαγητά.
  • ΝΥΣΤΑΖΩ.
  Ούφ!! Αυτά!!!!!!!!!!
   Ωχ! Η ώρα έχει πάει 2:00! Καλό βράδυ σε όλους και καλή συνέχεια με τα βραβεία! 

6 σχόλια:

  1. σε ευχαριστουμε πολυ!!!νιωθω ενα ξεχασμενο απο το θεο ιστολογιο,οποτε μολις με αναβιωσες,εχω σιγουρα ενα χρονο να λαβω βραβειο..καλες δημιουργιες και σε ευχαριστω για τα καλα λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, ευχαριστώ για το βραβειάκι !!!!
    μεγάλη μου χαρά και τιμή !!!
    πάντα δημιουργική !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστούμε πολύ πολύ για το βραβείο αλλά πιο πολύ για το υπέροχο σχόλιο που μας αφήσατε ....μας δίνετε δύναμη για να συνεχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20 Μαΐου, 2013

    Σοφία μου, σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις!!! Όπως λέει και η vasilikoula πιο πάνω νιώθω και εγώ λίγο ξεχασμένη!!!! Οπότε φαντάζεσαι την έκπληξή μου! Ευχαριστώ επίσης, για τα πολύ όμορφα λόγια σου και ανταποδίδω με τον ίδιο ενθουσιασμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ Σοφία μου για το βραβείο που μου χάρισες!!! Ήταν η αφορμή για να σε γνωρίσω διαδικτυακά και χαίρομαι που το βραβείο προέρχεται από ένα τόσο αξιόλογο ιστολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστω πολυυυ.....συγνωμη για την καθυστερημενη αποδοχη ,ειχα να μπω πολυ καιρο στο σπιτικο μου,το αφησα και αραχνιασε λιγακι αλλα τωρα ετοιμαζομαι για την επαναλειτουργεια του...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Code week 2020

  Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κώδικα  με μια σειρά δράσεων έως τις 25 Οκτωβρίου ...